BIOnyx maakt hoogwaardige en biologische schoonmaakmiddelen, zonder chemicaliën. De natuurlijke bestanddelen lossen vuil snel op. Zo worden alle oppervlakken binnen- én buitenshuis schoon en fris, en blijft het milieu beschermd!

Stop de verspilling! Dagelijks gebruiken en verspillen we talloze miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen, waarvan het merendeel onnodig in ons afvalwater terechtkomt. Met de natuurlijke, hoogwaardige en 100% biologische middelen van BIOnyx, reinig je vrijwel alles gemakkelijk en snel, zonder chemicaliën. Zo beschermen we onze flora en fauna, en maken we een duidelijk statement: wij laten niet alleen zien dat het beter moet, maar dat het ook beter kan!

Voor binnen

Schoonmaakmiddelen voor binnen.

BIOnyx biedt een uitgebreid en compleet assortiment aan van duurzame en biologische schoonmaakmiddelen en -producten voor binnen.

Dan kan je denken aan van milieuvriendelijke BIOnyx Vloeibaar wasmiddel tot BIOnyx Schimmel & Vochtreiniger, BIOnyx Universele vloerreiniger, BIOnyx Speelgoed & Oppervlaktenreiniger, BIOnyx Professionele Kalkaanslagverwijderaar tot BIOnyx Vaatwastabletten: BIOnyx heeft voor al deze middelen een natuurlijk alternatief. Zelfs voor een doorgaans sterk chemisch product, zoals gootsteenontstopper of sanitairreiniger, heeft BIOnyx een hoogwaardig alternatief.

Het afvalwater spoel je na het schoonmaken met een gerust hart door de gootsteen, want BIOnyx reinigingsproducten zijn vrij van fosfaten en genetisch gemanipuleerde grondstoffen. Goed en veilig voor mens, dier en milieu.

Voor buiten

Schoonmaakmiddelen voor buiten

Ben je op zoek naar de beste biologische schoonmaakmiddelen, – producten voor buiten?

Voor veel mensen is de tuin of terras een groot deel van het jaar de ideale plek om te ontspannen en te genieten van je vrije tijd. De tuin wordt vaak gezien als verlengstuk van je woonkamer. Daarom is het belangrijk dat de tuin, terras en oprit er verzorgd en mooi uit zien. BIOnyx helpt je hierbij onder het motto “schoon zonder schrobben”. Eenvoudig toe te passen, efficiënt en zuinig in gebruik.Maar vooral DUURZAAM, veilig voor flora en fauna.

Met o.a. BIOnyx Kunstgrasreiniger, BIOnyx Terras & opritreiniger, BIOnyx (Hard)Hout en Tuinmeubelreiniger, BIOnyx Speelgoed & Oppervlaktenreiniger of BIOnyx Zonnepanelenreiniger wordt alles in een handomdraai schoon, vrij van algen en/of groene aanslag. Schoon zonder schrobben!

Bovendien zijn onze BIOnyx producten sterk geconcentreerd en zijn daardoor zuinig in gebruik. Onze reinigings- en schoonmaakmiddelen bestaan uit 100% NATUURLIJKE grondstoffen. De biologische schoonmaakmiddelen van BIOnyx bevatten geen parabenen, conserverings- of onnodige verdikkingsmiddelen. Ze zijn ook niet genetisch gemanipuleerd.

Doordat de vuiloplossers volledig biologisch afgebroken worden, brengen onze producten geen schade aan flora en fauna toe. En dus ook totaal veilig voor (huis)dier, vijver, gazon en planten.

Voor (huis)dieren

Biologische reinigingsproducten voor (Huis)dieren

Met respect en liefde voor mens, dier en milieu, verkopen wij uitsluitend biologische reinigingsmiddelen, – producten voor (huis)dieren.  Het assortiment bestaat uit duurzame, milieuvriendelijke producten, gemaakt van hoogwaardige kwalitatieve en NATUURLIJKE ingrediënten met elk hun eigen functie. Het zijn geconcentreerde producten dus doe je er ook langer mee.

Neem bijvoorbeeld BIOnyx Bench- & Kooireiniger, uitermate geschikt voor het reinigen van benches, kooien en dierenverblijven van honden, katten, vogels en knaagdieren. Of BIOnyx Urinegeur en – Vlekverwijderaar welke nu afrekenen met onaangename urinegeuren en –vlekken. Rij je graag paard dan weet je dat leren zadels erg gevoelig zijn voor direct zonlicht, hitte en vocht. BIOnyx Leerreiniger is er speciaal om leer langdurig mooi en in topconditie te houden.

Al deze biologische reinigingsmiddelen voor (huis)dieren, zijn sterk geconcentreerd. Dus zuinig in gebruik en verwijderen daardoor ook het meest hardnekkige vuil. Een kan van 5 liter gaat lang mee, doordat je per schoonmaakbeurt slechts een kleine hoeveelheid nodig hebt.

Al deze reinigingsmiddelen kunnen voor zowel dagelijks- en voor periodieke reiniging gebruikt worden. Vet, vuil en daarmee eventuele ziektekiemen worden hierdoor langduriger verwijdert. In enkele van onze producten gebruiken wij de eucalyptus geur. Want deze neutraliseert de nare geuren en laat een aangename frisse geur achter. De geur van eucalyptus ervaren dieren als rustgevend, waardoor het dierverblijf als vertrouwde omgeving zal worden herkend.

Al deze producten zijn onschadelijk voor iedere leefomgeving.  Dus ben je op zoek bent naar goedwerkende reinigingsmiddelen? Dan vind je deze bij BIOnyx.

Alleen het allerbeste is toch zeker goed genoeg voor je (huis)dier(en)?